Computertips

Bing Accreditation Certification Exam Questions and Answers 2019

0 5,104

Bing-Accreditation-Certification-Exam-Questions-And-Answers

1- A Broad Match Modifier Tells Bing Ads That A Specific Word Or Words Must Not Be Present In Order For Your Ad To Display. True Or False?

  • True
  • False

Answer –   False

2- With The Bing Ads Intelligence Tool, You Can Get Insights On Searches By User Location And/Or Demographic. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

3- Bing Ads Categorizes Clicks In Three Different Ways. For Which Kind Is Your Campaign Billed?

  • Standard-quality
  • Low-quality
  • Invalid
  • None of the above

Answer – Standard-quality

4- What Is The First Step In Getting A Bid Estimation For Keywords?

  • Choose the bid amount
  • Choose a keyword
  • Choose the targeted position
  • None of the above

Answer – Choose a keyword

5- You Should Investigate Which Of The Following To Uncover The Cause Of Increased Click Volume (Traffic)?

  • Seasonal changes, such as an increase in online shopping during the holidays
  • Sales, discounts, or promotions
  • Recent news events
  • Changes to your ad headlines, text, or landing pages
  • All of the above

Answer – All of the above

6- Which Column In The Bing Ads Data Summary Table Tells You The Pre- And Post-Auction Delivery Status Of Your Campaign?

  • Status
  • Impressions
  • Click-through rate
  • Delivery

Answer – Delivery

7- Which Of The Following Can You Customize In Bing Ads Editor?

  • Default keyword bids at the ad-group level
  • Summary Grid columns
  • Demographic targets for campaigns
  • Device targets for ad groups
  • All of the above

Answer – All of the above

8- The Most Important Feature Of Sitelink Extensions (Including Enhanced Sitelinks) Is: (Duplicate Question 1)

  • You can tailor the URL for each Sitelink Extension
  • You can re-use the same landing page for multiple sitelinks
  • You can display up to six links to deeper pages on a website.
  • You can add up to two lines of descriptive text
  • All of the above

Answer – All of the above

9- Which Sitelink Extensions Will Help Boost Ad Performance By Highlighting Products And Services?

  • Callout Extensions
  • Structured Snippet Extensions
  • Review Extensions
  • All of the above

Answer –  All of the above

10- In Addition To Microsoft Office Excel Template (.Xls), What Other File Format Can Be Used To Import A Keyword List Into Bing Ads?

  • Extended markup language (.xml)
  • Text file (.txt)
  • Comma-separated values (.csv)
  • None of the above

Answer – Comma-separated values (.csv)

11- What Is The Best Way To Learn How Many Clicks Bing Ads Has Identified As Low Quality?

  • Use commercial web-tracking software to monitor site traffic.
  • Add low-quality click values to your performance reports.
  • Set up a monthly budget that allows for trends and fluctuations.
  • Contact Bing Ads Support periodically.

Answer – Add low-quality click values to your performance reports.

12- Exclusions You Set At The Campaign Level Will Cascade Down To All Of The Ads In Your Campaign. True Or False?

  • True
  • False

Answer – False

13- Universal Event Tracking (UET) Is A Mechanism For Advertisers To Do What?

  • Determine your campaign conversion goals.
  • Use a UET Tag Helper to reach your ROI goals.
  • Report user activity on their websites to Bing Ad.s
  • None of the above

Answer – Report user activity on their websites to Bing Ad.s

14- When Using Dynamic Search Ads, What Happens After You Create Specific Ad Text For Your Relevant Targets?

  • You enter your URL
  • Bing Ads will generate a specific URL landing page from your target
  • You choose between Categories, All web pages, or Specific web pages
  • Bing Ads will create a remarking list

Answer – Bing Ads will generate a specific URL landing page from your target

15- How Would You Focus On A More Specific Audience For A Given Ad Group Or Campaign?

  • Build a negative keyword list.
  • Narrow the scope of keywords, geographic targeting and/or remarketing in paid search.
  • Increase your budget
  • Increase your keyword bid prices
  • None of the above

Answer – Narrow the scope of keywords, geographic targeting and/or remarketing in paid search.

16- How Many Tags Must You Place On Your Site To Track Multiple Campaigns?

  • One tag per campaign
  • One tag per Ad Group
  • One tag per Account
  • One tag per website

Answer – One tag per website

17- What Is The Main Advantage Of Using Dynamic Text In Your Ads?

  • Allows you to exceed the character limits for Bing Ads ads.
  • Helps you find synonyms for the keywords you’ve chosen.
  • Displays ads only to customers most interested in purchasing.
  • Turns generic ads into custom ads.

Answer – Turns generic ads into custom ads

18- With Dynamic Search Ads, You No Longer Have To Do The Following: (Select 2)

  • Maintain keyword lists and manage bids
  • Update and customize ad titles
  • Create Ad Extensions
  • Develop keyword lists

Answer –

  • Maintain keyword lists and manage bids
  • Update and customize ad titles

19- What Needs To Happen Before You Import Your Custom Audiences Into Bing Ads For Search Remarketing?

  • You must first click on the Audiences tab.
  • You must decide between Bid only or Target and bid in settings.
  • Your data management provider must connect to the Bing Ads custom audience feature.
  • You must adjust the Default bid adjustment.
  • None of the above

Answer – Your data management provider must connect to the Bing Ads custom audience feature.

20- What are the benefits of having an upgraded URL ?

  • they separate the landing page URL from the tracking or URL parameters.
  • Your ad doesn’t have to go through another editorial review.
  • The character limits are increased.
  • You can add URL parameters and custom parameters to your tracking template.
  • All of the above

Answer – All of the above

21- Which Delivery Status Is Given To Ads Or Keywords That Violate The Bing Ads Policies?

  • Ad paused
  • Pending editorial review
  • Disapproved
  • Eligible

Answer – Disapproved

22- Which Feature Should You Use To Create A Custom Filter That Shows Items With Different Attributes?

  • Advanced search
  • Find and replace
  • Match types
  • None of the above

Answer – Adcanced search

23- With Pay-Per-Click Search Advertising, When Are You Charged?

  • Each time your ad is displayed on the search results page.
  • Each time a customer makes a purchase from your website.
  • When your ad goes live.
  • Each time a customer clicks your ad.

Answer – Each time a customer clicks your ad.

24- Which Ad Extension Report Allows You To Track How Your Business Attracts Customers Across PCs, Tablets And Mobile Devices?

  • Ad extension by keyword
  • Ad extension by ad
  • Ad extension details
  • Call forwarding detail
  • All of the above

Answer – Call forwarding detail

25- If You Set A Daily Accelerated Budget Too Low For The Traffic Generated By Your Keywords, What Might Happen?

  • Bing Ads will automatically recalculate a higher daily budget for your campaign.
  • Bing Ads might not allow you to change your daily budget and keyword bids.
  • You might deplete your campaign’s daily budget before the end of the day.
  • You might deplete your campaign’s daily budget before the end of the month.

Answer – You might deplete your campaign’s daily budget before the end of the day.

26- You Want To Track Your Search Advertising Budget And Spend. Which Report Group Should You Select?

  • Billing and budget
  • Targeting
  • Delivery
  • Editorial

Answer – Billing and budget

27- Search Syndication And Distribution Is When A Search Engine Provides Its Services To A Third-Party In Need Of Search Capabilities For Their Digital Properties. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

28- If All Three Components Of Quality Score Are Combined To Be Above Average, Most Likely Your Score Will Be 7 Or Above. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

29- In Bing Ads, Which Customer Actions Are Considered Conversions? (Select Three)

  • Completing a transaction.
  • Performing a search query.
  • Purchasing a product or service.
  • Filling out a registration form.
  • Clicking the ad.

Answer –

  • Completing a transaction.
  • Purchasing a product or service.
  • Filling out a registration form.

30- How Many Managing Customers Can You Grant Access For On Your Account? (And Likewise Remove?) Remove?)

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Answer – 5

31- It Is Possible To Bulk Edit And Manage Multiple Accounts Using A Mac. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

32- You Can Target Your Ads Using Which Of The Four Audience Variables?

  • Location
  • Time
  • Date
  • Device type
  • All of the above

Answer – All of the above

33- Before You Create Product Ads In A Shopping Campaign, You Must First Do What?

  • Create a Product Catalog
  • Claim your domain name and verify your URL
  • Import your Excel file
  • Export your CSV file

Answer – Claim your domain name and verify your URL

34- What Are Two Ways To Import A File? (Select Two)

  • Excel
  • CSV file
  • Google AdWords
  • Default settings

Answer – Excel, CSV File

35- How Do Bid Adjustments (Modifiers) Affect The Display Of Your Ad?

  • They trigger the display of your ad when terms in your keyword appear in any order in the search query.
  • They cause a word or phrase to be inserted at display time into the ad.
  • They affect the number of times your ad is displayed in a given month.
  • They increase the likelihood that your ads are displayed in a better position to customers who meet your targeting criteria.

Answer – They increase the likelihood that your ads are displayed in a better position to customers who meet your targeting criteria.

36- Which Of The Following Audiences Can You Define With Remarketing Lists?

  • Home page visitors
  • Added item to shopping cart
  • Visited a form page
  • All of the above

Answer – All of the above

37- Multiple Ad Groups Are Allowed In Campaigns.

  • True
  • False

Answer – True

38- Best Practices For Using Automated Rules Include The Following: (Select 2)

  • Use maximum and minimum CPC limits or bid estimates
  • Applying similar rules with different criteria to subsets of your account
  • Use all five bidding strategies all of the time
  • Moniter once per week

Answer – Applying similar rules with different criteria to subsets of your account

39 – You Can Set Default Keyword Bids At What Level?

  • Account
  • Campaign
  • Ad group
  • Keyword
Answer – Ad Group

40- The Negative Keywords Conflicts Report Provides Useful Information About How Negative Keywords May Be Reducing Campaign Effectiveness. This Report Returns Which Of The Following Information? (Select Two)

  • Determine if your ad and keyword are receiving impressions.
  • How many impressions were lost because of the conflict.
  • Which keywords and negative keywords are conflicting.
  • Whether the conflict is at the campaign or ad group level

Answer –

  • Which keywords and negative keywords are conflicting.
  • Whether the conflict is at the campaign or ad group level.

41- Keywords Can Be Analyzed By What Factors?

  • Traffic
  • Keyword Categories
  • Age Group and Gender
  • Keyword performance
  • All of the above

Answer – All of the above

42- Bing Ads Editor Allows You To Work And Make Changes Offline And Online. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

43- You Can Create A New Campaign By Copying An Existing Campaign From One Account To Another. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

44- Which Components Are Not Required For A Bing Ads Expanded Text Ad?

  • Ad title
  • Company name
  • Ad text
  • Targeting
  • Display URL
  • Destination URL

Answer – company name, Targeting

45- Bing Ads Supplies The Curated List Of Potential Customers For In-Market Audiences. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

46- Alpine Ski House Is Promoting Weekend Getaways For Retired Couples Who Live Near Denver. What Are The Best Targeting Options For This Customer?

  • Age and time of day
  • Age and geographical
  • Gender and geographical
  • Age and gender

Answer – Age and geographical

47- Bing Ads Keyword Planner Allows You To Search For New Keywords Using A Phrase, Website, Or Category. From Which Bing Ads Tabs Can You Access Keyword Planner?

  • Home
  • Campaigns
  • Opportunities
  • Tools

Answer – Tools

48- Why Is It Important To Choose The Right Keywords? (Select Two)

  • Prevents your campaign from being paused.
  • Helps more customers find your ads.
  • Drives more relevant traffic to your website.
  • Lowers your incremental bids.

Answer –

  • Helps more customers find your ads.
  • Drives more relevant traffic to your website.

49- When You Target By Time Of Day, Which Time Zone Does Bing Ads Use?

  • The distribution channel.
  • The searcher’s location, based on IP lookup.
  • The language in which the ad is written.
  • The address provided at registration.

Answer – The searcher’s location, based on IP lookup

50- Remarketing In Paid Search Lets You Target Ads To People Who Have Interacted With Your Site Before. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

51- Which Of The Following Might Generate Invalid Clicks? (Select Two)

  • Trademark infringement
  • Search engine robots
  • Fraudulent activity
  • Increased clicks due to recent news about your company

Answer –

  • Search engine robots
  • Fraudulent activity

52- For Whom Might You Create A Remarketing List?

  • Anyone that has made a purchase
  • Anyone that has visited a specific category page by defining that the URL contains the product.
  • Anyone that has visited your loyalty website
  • All of the above

Answer – All of the above

53- You Can Import Existing Campaigns From Other Online Search Engines, Like Google. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

54- You Can Import Google Campaigns Directly Into Bing Ads Using Your Google AdWords Credentials. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

55- You Want To Improve The Relevance Of Your Ad And Landing Page. First, You Include Dynamic Text In Your Ad. What Else Can You Do?

  • Apply a keyword level destination URL using dynamic text
  • Increase your keyword bids
  • Increase your incremental bids
  • All of the above

Answer – Apply a keyword level destination URL using dynamic text

56- If Your Ad Rank Is Low Even Though Your Click-Through Rate Is High, What Should You Do To Improve Your Campaign?

  • Decrease your keyword bid prices.
  • Increase your keyword bid prices.
  • Place your ads in different ad groups.
  • Reassess your keyword selection.

Answer- Increase your keyword bid prices.

57- Synchronization Operations Are Only Applied To The Accounts And Campaigns You’ve Downloaded To The Bing Ads Editor. True Or False?

  • True
  • False

Answer- True

58- You Can Configure The Manager Pane To Provide Either Tabs Or A Drop-Down List For Selecting The Type Of Item That You Want To View. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

59- You Run A Pizza Delivery Service In The Greater New York Area, Delivering To Brooklyn, The Bronx, And Queens. How Would You Target The Ads To Optimize Your Campaign?

  • Target the ads by location to the delivery areas.
  • Target the ads by New York City.
  • Target the ads incrementally.
  • Target the ads by age and gender.
Answer – Target the ads by location to the delivery areas.

 

60- From Which Bing Ads Editor Pane Can You Bulk-Edit All Of The Items Selected In The Summary Grid?

  • Browser
  • Editor
  • Error
  • All of the above

Answer – Editor

61- With Bing Ads, You Can Export Which Kinds Of Campaigns?

  • Entire account
  • Individual campaigns
  • Specific ad groups
  • All of the above

Answer – All of the above

62- Which Of The Following Factors Could Impact The Performance And Delivery Of Your Ad?

  • The relevance of your keywords
  • Your keyword bid amount
  • The click-through rate on Bing Network results pages
  • All of the above.
Answer – All of the above

63- Although The Ad Preview And Diagnostics Tool Is A Powerful And Useful Tool, You Should Use It Sparingly Because It Directly Affects Your Campaign Results And Budget.

  • True
  • False

Answer – False

64- If You Are Unable To Find Your Ad In The Bing Network Results Pages, Why Should You First Examine The Impressions Column In The Bing Ads Data Summary Tables?

  • it tells you why your ad has been disapproved.
  • It tells you whether your campaign is active.
  • It shows the total number of clicks your ad has received.
  • It tells you if your ad is being displayed, even if you can’t find it.

Answer – It tells you if your ad is being displayed, even if you can’t find it.

65- Which Delivery Status Indicates An Ad Group That Has Passed Its End Date?

  • Ad group paused
  • Pending editorial review
  • Disapproved
  • Ad group expired

Answer – Ad group expired

66- An Expanded Text Ad Contains Three Fundamental Visual Elements: The Ad Title, The Display URL, And The Ad Text. True Or False?

  • True
  • False

Answer – True

67- You Can Focus A Campaign Or Ad Group On Potential Customers Who Meet Which Specific Criteria? (Select 2)

  • Age/gender
  • In-market audiences provided by Bing
  • All time zones
  • All countires

Answer –

  • Age/gender
  • In-market audiences provided by Bing

68- What Happens If Your Account Reaches Its Credit Limit?

  • Your account credit limit will increase.
  • Your alternative payment method will be charged instead.
  • Your account is put hold with campaigns paused until outstanding invoices are solved and/or paid.
  • Your account is permanently deleted.

Answer – Your account is put hold with campaigns paused until outstanding invoices are solved and/or paid.

69- The Keyword Research Feature Can Help You:

  • Expand keyword or negative keyword lists
  • Target the most relevant audience
  • Get bid estimates
  • All of the above

Answer – All of the above

70- A Custom Audience Is A Type Of Remarketing List. What Is NOT Required To Set This Up?

  • Universal Event Tracking
  • Data management provider access
  • First-party customer data
  • Software integration

Answer – Universal Event Tracking

Leave A Reply

Your email address will not be published.