Computertips

Yandex Metrica Certification Exam Questions and Answers 2019

0 1,079

1- Are Statistics Saved After A Counter Is Transferred To Another Username?

  • They are saved if goals were configured for the counter.
  • Yes, they are saved in full.
  • No, they are not saved.

Answer : Yes, they are saved in full.

2- Which Username Of Which Access Level Can Grant Guest Access To A Counter?

  • Only a counter owner.
  • Usernames with one of the following access levels: representative, owner or username with “access to edit” guest access.
  • Only a username with “access to edit” guest access.
  • Only a representative

Answer :  Usernames with one of the following access levels: representative, owner or username with “access to edit” guest access.

3- Is It Possible To Grant Access To All Counters That Are Set For One Username?

  • Yes, through the representatives system.
  • No, you can only grant separate access to each counter.
  • No, to do this you need to contact the support service.

Answer : Yes, through the representatives system.

4- Please Choose The Correct Next Step. After Making Changes To The Counter Code Via Yandex.Metrica’s Settings:

  • you must reinstall the counter code on all pages of your website.
  • your counter code will automatically be updated on the site.
  • you must reinstall the counter code on the main page of your site.

Answer: you must reinstall the counter code on all pages of your website.

5- In What Ways Can I Receive Notifications About The Availability Of My Website?

  • Email and SMS notifications. This option is only available for Yandex.Direct advertisers.
  • Email and SMS notifications.
  • Email only.

Answer: Email and SMS notifications.

6- Can I Configure Support For A Desired File Extension For The “File Downloads” Report?

  • Yes, you can use the yaCounterXXXXXX.addFileExtension() method in the counter code.
  • Yes, it’s enough to enter the required file formats on the Yandex.Metrica counter editing page.
  • No, you cannot if these formats are not in the list of supported file formats.

Answer: Yes, you can use the yaCounterXXXXXX.addFileExtension() method in the counter code.

7- On A Site There Are Pages With The Addresses Http://Site.Com/?Order=By_size, Http://Site.Com/?Sort=By_price. How Can You Combine These Pages Into One Single URL (Http://Site.Com) By Using Actions?

  • Add 2 actions: “Remove parameter – Page URL – “by_size” and “by_price”.
  • Add action: “Remove anchor”.
  • Add 4 actions: “Remove parameter – Page URL – “order”, “sort”, “by_size” and “by_price”.
  • Add 2 actions: “Remove parameter – Page URL – “order” and “sort”.

Answer: Add 2 actions: “Remove parameter – Page URL – “order” and “sort”.

8- Which Blocks Of Counter Code Are Enough To Install On A Site So That Yandex.Metrica Can Correctly Collect And Display Information On Site Traffic In The Informer?

  • Any of the two blocks of code.
  • Only the — Yandex.Metrica informer — block.
  • Both blocks of code.
  • Only the — Yandex.Metrica counter — block.

Answer: Both blocks of code.

9- This Screenshot Shows A Goal With Several Conditions. In What Case Will There Be A Conversion?

  • User clicks through to any of the specified pages.
  • User clicks through to all of the specified pages in any order.
  • User clicks through to all of the specified pages in a strict order.

Answer: User clicks through to any of the specified pages.

10- What Does The .ReachGoal() Method Do?

  • Sets a goal conversion as a type of JavaScript-event.
  • Sends information about page views
  • Activates the “Link map” report.
  • Specifies the goal name.

Answer: Sets a goal conversion as a type of JavaScript-event.

11- What’s The Maximum Number Of Steps You Can Set For A Multi-Step Goal?

  • 7
  • Unlimited.
  • 5

Answer: 5

12- In Yandex.Metrica, What Can You Set For Goals Of The Type “Page View”?

  • Clicks on links.
  • File downloads.
  • Page views.
  • User’s session duration.

Answer: Clicks on links , File downloads, Page views.

13- What Type Of Goal Must You Use To Track Clicks On Site Buttons?

  • JavaScript event.
  • Number of page views.
  • Multi-step goal.

Answer: JavaScript event.

14- What Do You Need To Specify In The “Goal ID” Field When Creating A JavaScript Event Type Goal?

  • ID which will be placed in the reachGoal method on the site.
  • URL of the page where there will be a goal conversion.
  • Button ID on which a goal conversion is configured.

Answer: ID which will be placed in the reachGoal method on the site.

15- Owners Of Which Sites Can Set Up An “E-Commerce” Report?

  • This report is only available for owners of online stores.
  • This report is only available for owners of online stores that are registered on Yandex.Market.
  • This report is available for all Yandex.Metrica users.

Answer: This report is available for all Yandex.Metrica users.

16- What Are “New Users” In Yandex.Metrica?

  • Unique users who come to a site for the first time since the start of data collection.
  • Users coming to a site for the first time this year
  • Unique users that come to a site in the reporting period.

Answer: Unique users who come to a site for the first time since the start of data collection.

17- For Which Traffic Source Must You Always Use Tags So That Information Appears In The “Sources – Summary” Report?

  • Social network traffic.
  • Search engine traffic.
  • Mailing traffic.
  • Link traffic.

Answer: Mailing traffic.

18- Does Yandex.Metrica Collect Information About Files Downloaded By Users And Their Click-Throughs To External Sites?

  • It does not collect this information.
  • Yes, it does.
  • Only information on downloaded files.
  • Only information on click-throughs to external sites

Answer: Yes, it does.

19- A User Views A Site Page And Then Leaves Their Computer For 40 Minutes. The User Does Not Close Their Browser Window In This Time. Upon Returning, The User Continues Browsing. The Yandex.Metrica Counter Records Two Sessions For This User. What Will Be The Traffic Source For The Second Session?

  • Direct traffic.
  • Internal traffic.
  • Cached page traffic.

Answer: Internal traffic.

20- What Information About Goals Must You Send In The Goal_id Parameter In The “Purchase” Action When Configuring E-Commerce, So That Information About The Purchase Sum Is Transferred To Yandex.Direct?

  • Value of the “Goal ID” field.
  • Goal ID.
  • Goal name.

Answer:  Goal ID.

21- What Is The Correct Way To Add The Tag “From=Yandex” To The Link Http://Mysite.Com?

  • http://mysite.com/?from=yandex
  • http://mysite.com/&from=yandex
  • http://mysite.com/from=yandex

Answer:  http://mysite.com/?from=yandex

22- What Is “Internal Traffic”?

  • A setting in counter settings
  • Click-throughs between pages of a site.
  • A traffic source.

Answer:  A traffic source.

23- A User Comes To Your Site From A Browser Bookmark That Contains The Tag Utm_source=Google. Which Traffic Source Will This Click-Through Be Attributed To?

  • Click-throughs by ad.
  • Internal traffic.
  • Direct traffic.

Answer: Click-throughs by ad.

24- What Information On Orders Is Collected In The Report “E-Commerce – Content Of Orders”?

  • Only information on orders from Yandex.Market. Information on the content of an order is collected without any additional settings.
  • Only information on orders from Yandex.Market. This requires setting up on the site the transfer of information about the content of an order.
  • Information on all orders from any traffic source. This requires setting up on the site the transfer of information about the content of an order.
  • Information on all orders from any traffic source. Information on the content of an order is collected without any additional settings.

Answer: Information on all orders from any traffic source. This requires setting up on the site the transfer of information about the content of an order.

25- A User Comes To A Site Via Yandex’s Search Engine, Then Immediately Closes The Page. After That The User Types The Address Of The Site Into Their Browser And Goes Directly To That Site. What Is The Traffic Source Of This Session?

  • Direct traffic.
  • Search engine.
  • Session will be recorded in both traffic source reports.

Answer: Search engine.

26- Please Look At The “Link Map” Report In The Screenshot. Which Link Has Had The Least Clicks For The Selected Period?

  • “About the service”.
  • “Yandex.Direct”.
  • “Getting started”.

Answer:  “Yandex.Direct”.

27- Which Information Does Webvisor Record By Default?

  • Records only user actions on a site; the page content is not recorded.
  • Records user actions and the HTML code of the pages viewed by the user.
  • Records a video containing all information.

Answer:  Records only user actions on a site; the page content is not recorded.

28- Does Webvisor Record Passwords Entered By A Site User?

  • Yes, it records all information which a user enters on a site.
  • Webvisor does not record information entered into special password fields.
  • If a page contains special password fields, Webvisor does not record any user actions in them.

Answer:  Webvisor does not record information entered into special password fields.

29- What Is The Name Of The Report Where Site Owners Can View A Record Of User Actions?

  • Informer.
  • Conversion rate.
  • Webvisor.

Answer:  Webvisor

30- A Site Counter Has Recorded 1500 Sessions Per Day. How Many Sessions Will Be Available To View In Webvisor?

  • All of the 1500 sessions that it was able to record.
  • All sessions of a length longer than 1 second.
  • No more than 1000 sessions.

Answer:  All of the 1500 sessions that it was able to record.

31- In Which Of The Following Reports Can You See Information About Keywords That Attracted Users From Yandex.Direct?

  • Keywords.
  • Ad systems.
  • Yandex.Direct – summary
  • Yandex.Direct – sites.

Answer:  Yandex.Direct – summary

32- In Which Standard Report Can You See Information Only For Valid Click-Throughs From Yandex.Direct?

  • Webvisor.
  • Yandex.Direct – summary.
  • Ad systems.

Answer:  Yandex.Direct – summary

33- In Which Standard Yandex.Metrica Report Can You See Data On Cost Per Click From Yandex.Direct?

  • Yandex.Direct – summary.
  • Yandex.Direct – income.
  • Yandex.Direct – sites.
  • Yandex.Direct – costs.
  • Ad systems.

Answer:  Yandex.Direct – costs.

34- Which Reports Can Any Yandex User See If Public Access To Statistics Has Been Given To A Counter?

  • All reports apart from Webvisor and form analysis reports.
  • All reports apart from Target Call and goal reports.
  • All reports apart from Webvisor, Keywords, Yandex.Direct and Target Call reports.
  • All reports.

Answer:  All reports apart from Webvisor, Keywords, Yandex.Direct and Target Call reports.

35- Can I Transfer A Counter From One Yandex Username To Another Yandex Username?

  • Yes, this option is available to the owner of the counter.
  • No, never.
  • No, to do this you need to contact the support service.

Answer:  Yes, this option is available to the owner of the counter.

36- Which Username Can Remove Yandex.Metrica Counters?

  • Usernames with “access to edit” guest access.
  • Usernames that are representatives and counter owner usernames.
  • Usernames with “view only” guest access.
  • Only the counter owner’s username.
  • Any username if “Public access to statistics” is enabled the access settings.

Answer:  Usernames that are representatives and counter owner usernames.

37- For What Period Of Time Will The Informer Display Information About A Site?

  • For the current day.
  • For one month from today’s date.
  • The informer displays all information from the moment of installation.

Answer:  For the current day.

38- When Will Information Begin To Be Collected After Installing A Counter On A Site?

  • Information will be collected after the counter has been verified by a Yandex.Metrica robot.
  • After one hour.
  • Immediately.

Answer: Immediately.

39- Will Data Be Collected If A Counter Has Been Installed On A Site, But Deleted In The Yandex.Metrica Interface?

  • Data will not be collected.
  • Data will be collected, but getting access to it is only possible after restoring the counter in the Yandex.Metrica interface.
  • Data will still be collected in the usual manner.

Answer: Data will not be collected.

40- What Can You Do By Adding A Yandex.Metrica Informer?

  • View user actions on your site.
  • Add a block to your site that displays information about site traffic.
  • Get notifications about any problems concerning site availability.

Answer: Add a block to your site that displays information about site traffic.

41- What Type Of Goal From This List Can Be Used To Track Traffic From External Links?

  • Multi-step goal.
  • Page view.
  • Number of page views.

Answer: Page view.

42- In Yandex.Metrica There Is A Multi-Step Goal Consisting Of Three Steps. The Multi-Step Goal Will Result In A Conversion For Which Conditions?

  • Full sequence of steps but with visits to other site pages.
  • The first step, and then immediately the third step.
  • Full sequence of steps in reverse order.
  • Second and third step, bypassing the first.

Answer: Full sequence of steps but with visits to other site pages.

43- What Type Of Goal Must You Use To Find Out The Number Of Users For A Specific Page Depth?

  • Multi-step goal.
  • Page view.
  • Number of page views.
  • JavaScript event.

Answer: Number of page views.

44- In What Instance Will A Multi-Step Goal Not Function Correctly?

  • User completes all steps of a goal in sequence.
  • User completes all steps of a goal, but not in order.
  • User completes all steps of a goal in sequence, but visited other site pages as well.

Answer: User completes all steps of a goal, but not in order.

45- A User Finds A Site Through Yandex’s Search Engine Using One Keyword. In 10 Minutes, The User Returns To The Site Through Yandex’s Search Engine, But Finds It With Another Keyword. Which Keyword Will Yandex.Metrica Take Into Account For The User’s Session?

  • Only the first.
  • Only the last.
  • Both keywords.

Answer: Only the first.

46- What Information Must You Transfer In The “Purchase” Action When Configuring E-Commerce, So That Information About The Purchase Sum Is Transferred To Yandex.Direct?

  • Goal conversion.
  • Ad campaign number.
  • Ad number.

Answer: Goal conversion.

47- What Is A “User” In Yandex.Metrica?

  • People who, in the reporting period, visit a site for the first time since the start of data collection.
  • A Yandex user that goes to a site in the reporting period.
  • A user is one that completes at least one session on a site in the reporting period.

Answer:  A user is one that completes at least one session on a site in the reporting period.

48- Is It Possible To Know In Yandex.Metrica Which Phone Model Is Used To Go To Sites?

  • No, you can only find out the usage percentages for mobile and standard devices.
  • Yes, you can see telephone models in the “Technology – Devices” report.
  • No, in reports you can only see information on device manufacturers.

Answer:  Yes, you can see telephone models in the “Technology – Devices” report.

49- A Goal Has Been Set For Going To The “Contacts” On A Site. At 12:00 A User Comes To The Site, Goes To The Contacts Pages, Adds It To Their Bookmarks, And Then Closes The Site. At 12:05, The User Opens The Site Via Their Bookmarks. How Will Yandex.Metrica Record This Goal Information?

  • 2 converted sessions, with one conversion in each.
  • 1 converted session, 1 conversion.
  • 1 converted session, 2 conversions.

Answer: 1 converted session, 2 conversions.

50- Is It Possible To Transfer Additional Information About User Sessions To Yandex.Metrica?

  • Yes, it’s possible. The IDs of additional parameters must be determined earlier in the counter settings.
  • Yes, it’s possible with the “Session parameters” option.
  • Yes, it’s possible, but only for online stores with the help of e-commerce settings
  • Yes, though you can only transfer information about whether a user was signed in on a site.
  • No, never.

Answer: Yes, it’s possible with the “Session parameters” option.

51- A User Views A Site Page And Then Leaves Their Computer For 40 Minutes. The User Does Not Close Their Browser Window In This Time. Upon Returning, The User Continues Browsing. The Yandex.Metrica Counter Records Two Sessions For This User. What Will Be The Traffic Source For The Second Session?

  • Direct traffic.
  • Internal traffic.
  • Cached page traffic.

Answer: Internal traffic.

52- Which Report Can Give You Full Information About A User’s IP Address?

  • In the “Webvisor” report.
  • Information about the full IP addresses of users is available in most reports.
  • In the “Traffic” report.
  • It is not possible to obtain a user’s full IP address.

Answer: It is not possible to obtain a user’s full IP address.

53- Different Yandex.Metrica Counters Are Installed On The Website Site.Com And Third-Level Domain Shop.Site.Com. A User Ends Up On Site.Com From A Search Engine, Then Clicks A Link To Shop.Site.Com. Which Traffic Source For The Session Will Be In The Shop.Site.Com Counter?

  • Internal traffic.
  • Search engine traffic.
  • Referral from site.com.

Answer: Referral from site.com.

54- In Which Standard Report Can You See Information About Robots That Have Come To Your Site?

  • Monitoring – Monitoring results.
  • Monitoring – Robots.
  • Monitoring – Load on site.

Answer: Monitoring – Robots.

55- How Do You Display All Clicks On The Click Map For The “Http://Www.Site.Com/Cat/” Group Of Pages?

  • http://www.site.com/cat/
  • http://www.site.com/~cat
  • http://www.site.com/cat/*
  • http://www.site.com/cat/~

Answer: http://www.site.com/cat/*.

56- What Needs To Be Done So That Webvisor Does Not Record Keystrokes In Specific Data Entry Fields?

  • You should configure the counter settings so that Webvisor does not record any information.
  • You should mark the input field in the HTML code of the pages with the special CSS- class -metrika-nokeys.
  • On such pages you must install the counter code without the “Webvisor” function enabled.

Answer: You should mark the input field in the HTML code of the pages with the special CSS- class -metrika-nokeys.

57- In The Standard Report “Yandex.Direct – Summary”, You Will See The Term “External Campaigns”. What Needs To Be Done To View Detailed Statistics For These Campaigns?

  • Enable the “External internet statistics” feature in the Yandex.Direct campaign settings.
  • Enter the Yandex.Metrica counter number in the Yandex.Direct campaign settings.
  • Enable the “Tagging links for Metrica” feature in the Yandex.Direct campaign settings.

Answer: Enter the Yandex.Metrica counter number in the Yandex.Direct campaign settings.

58- Which Username Cannot Edit Counter Settings?

  • Counter owner’s username.
  • Usernames with “access to edit” guest access.
  • Usernames with “view only” guest access.
  • Representative username.

Answer: Usernames with “view only” guest access.

59- How Can You Make A Counter That Will Not Send A Hit Upon Initialization?

  • With the “accurateTrackBounce” property.
  • With the “defer” property.
  • With the “trackHash” property.

Answer: With the “defer” property.

60- What Do You Need To Do After Registering A New Yandex.Metrica Counter So That Site Data Will Be Collected?

  • You must install its code on the main page of a site.
  • You must install its code on all pages of a site.
  • Data on site traffic will be collected immediately – no other actions are required.

Answer: You must install its code on all pages of a site.

61- Can I Exclude From Yandex.Metrica Reports Traffic From A Specific Range Of IP Addresses?

  • No, but you can add up to 25 IP addresses to the blocked list.
  • Yes, in the “Filters” section in the counter settings.
  • No, you can only exclude your own traffic.

Answer: Yes, in the “Filters” section in the counter settings.

62- What Condition Can You Not Apply To A “Page View” Goal In Yandex.Metrica?

  • Contains.
  • Regular expression.
  • Does not contain.
  • Begins with…
  • Matches.

Answer: Does not contain.

63- What Are The Traffic Sources For Sessions From Bookmarks, And Sessions For Users Who Manually Type In The Address Into Their Browser?

  • Both sessions are considered “Direct traffic”.
  • The bookmark session is considered “Internal traffic”, while the other session is “Direct traffic”.
  • The bookmark session is considered “Cached page traffic”, while the other session is “Direct traffic”.

Answer: Both sessions are considered “Direct traffic”.

64- Which Attribution Model Is Used In Yandex.Metrica By Default?

  • Last significant click-through.
  • First visit.
  • Last visit.

Answer: Last visit.

65- User #1 Comes To Your Site Once A Day For 7 Days. User #2 Comes To Your Site Twice A Day For Seven Days. How Many Users Will Appear In The Weekly Report?

  • 14
  • 21
  • 2

Answer: 2

66- Which Pages Does A Yandex.Metrica Site Monitoring Robot Check For Availability?

  • All pages of a site.
  • Several select pages of a site.
  • Only the main page of a site

Answer: Only the main page of a site

67- What Does “Cached Page Traffic” Mean?

  • Traffic made to a website link that is stored locally on a computer.
  • User goes to a site from a browser bookmark.
  • User goes to a site by entering its address into the browser’s address bar.

Answer: Traffic made to a website link that is stored locally on a computer.

68- In One Day Your Website Recorded 100 Sessions, 30 Users, 15 Converted Sessions And 20 Goal Completions What Will The Conversion Rate Be In Yandex.Metrica Reports?

  • 0.5
  • 15%
  • 20%

Answer: 15%

69- Where Does Information For The “Page Titles” Report Come From?

  • From the <description> tag.
  • From the <title> tag.
  • From the <head> tag.

Answer: From the <title> tag.

70- Does Data Usage Increase For Site Users When Webvisor Is Enabled?

  • Data usage increases slightly depending on the page size and the duration of the session.
  • No, data usage does not increase.
  • Data usage increases significantly because a video is being recorded.

Answer: Data usage increases slightly depending on the page size and the duration of the session.

71- In Which Standard Report Can You Evaluate The Keyword Effectiveness In A Yandex.Direct Ad Campaign?

  • Sources – Summary.
  • Keywords.
  • Yandex.Direct – summary.

Answer: Yandex.Direct – summary.

72- What Can You Configure With The “Visit Timeout” Setting?

  • The duration of a session, after which the session will be considered complete.
  • Sources, which clicking through on will begin a new session, while the old session ends.
  • The number of pages viewed, after which the session is considered complete.
  • The idling time of a user on a site, after which Yandex.Metrica considers the session complete.

Answer: The idling time of a user on a site, after which Yandex.Metrica considers the session complete.

73- Which Method Can Be Used To Send Information That A User Session Is Not A Bounce?

  • notBounce().
  • hit().
  • trackLinks().

Answer: notBounce().

74- In Which Case Would Goal Statistics Become Unavailable?

  • When changing the name of a goal.
  • When a goal is deleted.
  • When changing conditions in a goal.
  • When one of the goal conditions or steps in a multi-step goal is deleted.

Answer: When a goal is deleted.

75- What Type Of Goal Must You Use To Track The Sequence Of Events On A Site?

  • Number of page views.
  • JavaScript event.
  • Multi-step goal.

Answer: Multi-step goal.

76- Traffic From A VKontakte Ad Network Has Ended Up In The Report “Traffic Source – Sites”. What Needs To Be Done So That Ad Traffic Ends Up In The “Ad Systems” Report?

  • You must specify the Yandex.Metrica counter code number in the VKontakte ad campaign settings.
  • You must change the counter code and reinstall the counter on the site.
  • You must add UTM or OpenStat tags to the ad URL.

Answer: You must add UTM or OpenStat tags to the ad URL.

77- A Goal Has Been Configured For Viewing The Contacts Page. A User Comes To The Site’s Main Page, Then Goes To The Contacts Page, After Which They Refresh The Contacts Page, And Complete Their Session. How Will This Inofrmation Appear In Yandex.Metrica Reports?

  • 1 converted session, 1 conversion.
  • 1 converted session, 2 conversions.
  • 2 converted sessions, 2 conversions.

Answer: 1 converted session, 2 conversions.

78- A User Comes To The Main Page Of A Website At 17:00. At 17:15 The User Goes To A Product Page And, Without Closing The Browser, Leaves Their Computer. Returning At 17:40, The User Opens The Main Page And At 17:45 Closes The Site. What Will Be Recorded In Yandex.Metrica?

  • 2 sessions.
  • 1 session.
  • 3 sessions

Answer: 1 session.

79- What Is Meant By “Number” In The “Content – ‘Share’ Button” Report?

  • The number of clicks on “Share” buttons.
  • The number of sessions, during which users clicked on “Share” buttons.
  • The number of users which clicked on “Share” buttons.

Answer: The number of clicks on “Share” buttons.

80- A Counter Is Installed On All Pages Of A Site Except The Main Page. If A User Finds Your Site Via A Search Engine, Ends Up On The Main Page, And Then Goes To The Contacts Page Of Your Site, How Will Yandex.Metrica Record The Traffic Source For This Session?

  • Direct traffic.
  • Internal traffic.
  • Search engine traffic.

Answer: Internal traffic.

81- Which Information Does Webvisor Record When The “Record Page Contents” For All Pages Setting Is Configured?

  • Records only user actions on a site; the page content is not recorded.
  • Records a video containing all information.
  • Records user actions and the HTML code of the pages viewed by the user.

Answer: Records user actions and the HTML code of the pages viewed by the user.

82- Scroll Map Functions On The Basis Of Which Data?

  • Maps data.
  • Goal conversion data.
  • Webvisor data.

Answer: Webvisor data.

83- Which Information About Ad Click-Throughs From Yandex.Direct Cannot Be Seen In Yandex.Metrica?

  • Number of click-throughs on a vCard.
  • Key query.
  • Number and name of ad campaign.
  • Title and ad number.

Answer: Number of click-throughs on a vCard.

84- How Will Information Be Taken Into Account After Installing One Counter On Multiple Domains?

  • The statistics will take into account only sessions for the domains that you listed in the “Website address” field when registering a counter. Sessions for other domains will not be taken into account if they are not listed as additional domain addresses.
  • The statistics will take into account sessions for all domains.
  • The statistics will take into account only sessions for the domains that you listed in the “Website address” field when registering a counter.

Answer: The statistics will take into account sessions for all domains.

85- Is It Possible To Change A Yandex.Metrica Counter Number?

  • Yes, you can change it at any moment.
  • Yes, by sending a request to the support service.
  • Never.

Answer: Never.

86- Which Option Do You Need To Select In The Counter Code Settings To Correctly Record Click-Throughs On Pages Like Site.Com/Photo#1, Site.Com/Photo#2?

  • For XML sites.
  • Hash tracking in the browser address bar.
  • Asynchronous code.

Answer: Hash tracking in the browser address bar.

87- Which Information About Site Users Cannot Be Viewed In Yandex.Metrica?

  • URLs of pages viewed.
  • Geographic location.
  • Adblock presence.
  • User’s full IP address.

Answer: User’s full IP address.

88- How Long Does A Counter Keep Information For?

  • For the whole time the site has been functioning, provided that it was advertised on Yandex.
  • Webvisor data is kept for 15 days; other information is stored indefinitely.
  • There are no restrictions on how long information is kept.
  • For last year.

Answer: Webvisor data is kept for 15 days; other information is stored indefinitely.

89- What Is Meant By “Share Of Click-Throughs: 8.1%” In This Screenshot?

  • Share of traffic on this link relative to the same links on other pages.
  • Share of traffic relative to other links on the site.
  • Share of traffic relative to other links on the page.

Answer: Share of traffic relative to other links on the page.

90- Form Analysis Functions On The Basis Of Which Data?

  • Webvisor data.
  • Maps data.
  • Goal conversion data.

Answer: Webvisor data.

91- Which Option Is Not Available In The Informer Settings?

  • Informer type.
  • Background color.
  • Domains on which the informer should be displayed.
  • Text color

Answer: Domains on which the informer should be displayed.

92- How Do Impressions For Search Banners Take Place?

  • Based on user interests with CPM payment.
  • For search queries that contain an entire keyword. Impressions can take place simultaneously with Text & Image ads.
  • For search queries that contain an entire keyword with CPM payment.

Answer – For search queries that contain an entire keyword. Impressions can take place simultaneously with Text & Image ads

Leave A Reply

Your email address will not be published.